3-DAGERS VANNAKTIVITETSLEIR

HVER HØSTFERIE OG SOMMERFERIE

LES MER

Vannaktivitetsleir

Namsos Vannpoloklubb arrangerer hvert år en 3-dagers vannaktivitetsleir høstferien og i juni etter skoleslutt. Leiren er for barn i 1.- 7. klasse, og foregår i Oasen fra kl. 08.30 – 14.00.

Barna får prøve seg på aktiviteter som livredning, dykking, vannbasket, vannkrig, vannvolley, vannpolo og hopping/ stuping og svømming med klær. De to eldste gruppene får også prøvd seg på roing med gummibåter, løping i hamsterhjul og leik på Wibit-spinneren. I år har vi en del nytt utstyr og nye aktiviteter for de eldste; som aktiviteter på store løpematter, tømmerstokk-kamp og padling med kajakk. Selvsagt er svømmeopplæring en del av dette opplegget på vannaktivitetsleiren, og leiken skal være i fokus. Alle skal få utfordringer ut fra det nivået de er på.

Vi bruker hovedsakelig å dele opp i tre grupper; hvor 1. og 2. klassinger er en gruppe (lissbassenget), 3. – 4. klasse er sammen og 5. – 7. klasse er en gruppe. Ferdighetsnivå kan gjøre at man etter hvert blir på en annen gruppe enn aldersklassen. Vi har satt en grense på maks 60 barn, så det gjelder å være først til mølla.

Alle instruktørene er aktive innen Namsos Vannpoloklubb, og har god erfaring med svømmeopplæring og å lede treninger i vann. Sikkerheten vil være i fokus.
Barna må selv ha med seg matpakke og drikke hver dag til lunsjmåltidet. I tillegg vil alle få et fruktmåltid hver dag.
Prisen for vannaktivitetsleiren er på kr 1000,- per deltaker. (søskenmoderasjon på - 200kr per søsken).

Påmeldingsfrist: 14 dager før oppstart av leir.

For påmelding, kontakt Harriet Engesvik på tlf 90945956.