Svømmekurs og minipolo

Les mer

BEGYNNER SVØMMEKURS
Et kurs for barn fra 5-7år. Kurset innebærer at barna skal bli trygg i vann gjennom leik og ballaktiviteter, samt begynneropplæring i svømming. Vi kommer stort sett til å holde til på den grunne delen av lissbassenget, men enkelte ganger er opplegget slik at barna kan prøve seg litt på den dype delen i lissbassenget, på grunna i storbassenget eller sklia hvis de ønsker det. Avslutningsdagen vil deltakerne få utdelt diplom og svømmemerke. Pågår i en time, 10 tirsdager fra september til november. Kursavgift er 1400kr inklusivt medlemskap.

VIDEREGÅENDE SVØMMEKURS
Et kurs for barn fra 5-7år. Kurset innebærer at barna får videreutviklet seg innenfor dykking, hopping/stuping, flyting og svømming. I tillegg blir en god del leikbetonte aktiviteter med og uten ball. Opplæringa foregår en god del i det lille bassenget, men barna som ønsker det får også muligheter til å være en del i det store bassenget. Avslutningsdagen vil deltakerne få utdelt diplom og svømmemerke. Pågår i en time, 10 tirsdager fra januar til mars. Kursavgift er 1400kr inklusivt medlemskap.

MINIPOLO
Minipolo er for barn fra 1.-3. klasse, som helst skal ha klart pingvinmerket i svømmeopplæringa eller som klarer å svømme noen meter. Opplegget på minipolotreningene vil være en kombinasjon av leik, svømmetrening og vannpolo, hvor bruk av ball blir sentralt. Vi avslutter som regel med vannpolospill i ca. 10 min. Treningene vil i begynnelsen foregå mest i det lille bassenget, og etter hvert ser vi for oss å være litt mer ut i det store bassenget, på den grunne delen. Vi kommer også enkelte ganger til å benytte oss litt av stupebrettene/sklia for de som ønsker det. Minipolotreningene pågår på søndager fra kl 17.15-18.00, og det koster 1000 kr for å være med hele sesongen. Det vil si 10 ganger før jul, og 10 ganger etter jul.

For påmelding, kontakt Harriet Engesvik på tlf 90945956.